Bezig met laden...
projecten
casusdetails

Valkenswaard

Valkenswaard
Valkenswaard

Bouwsteiger

Voor het optrekken van een bakstenen garagemuur voor de familie Fiers in Valkenswaard bouwde Vam Ham Infra tijdelijke infrastructuur in de vorm van een steiger in de tuin van de buren. Zo kon er toch veilig worden gebouwd op een moeilijk toegankelijke plaats.

de vraag.

De vraag was om een ‘vuile bouwsteiger’ te bouwen van minstens 1 meter breed en 14 meter lang. Enige uitdaging was dat er over een lengte van zo’n 9 meter slechts een bruikbare breedte van 0.7 meter was. Naast deze 0.7 meter lag een karpervijver precies tegen de perceelsgrens. De vijver lag in de tuin van de buren, dus deze mocht niet geroerd worden.

de oplossing.

Een Layher steiger met roostervloer van 1.182 meter breed, ofwel een vak van 0.732 meter breed en een vak van 0.45 meter breed naast elkaar werd gebouwd. 4 van de 9 relingstaanders werden niet door spindels ondersteund, maar zweefden boven de vijver.

Juist voor én na de vijver werd een steunbeer gebouwd van 2.072 meter breed, welke ervoor zorgden dat de steiger in zijn geheel niet kon omkantelen. Keurig gebouwd via het perceel van de buren. Zowel opdrachtgever als buren waren uiterst content.

geleverd.

  • Maatwerkconstructie
  • 14.504 x 3.254 m
  • Roostervloer 14.504 x 1.182 m
  • Dubbele reling
  • Steunberen ter voorkomen van omkantelen

We hadden een probleem betreft de bouw van onze garage en de karpervijver van de buren welke tot de erfgrens ligt. Hierdoor kon er geen gewone steiger staan. Via mijn vriendin zijn we gelukkig in contact gekomen met Van Ham Infra. Vanaf het eerste telefonische contact met hun is alles super voor ons geregeld. Ik zit zelf in de organisatie en het heeft me echt verbaasd hoe hun te werk gaan. De communicatie, de tekening, de opbouw alles is perfect verlopen. Dankjewel allemaal.

Sylvia Fiers
Inwoner Valkenswaard

de video.

Een korte video-impressie m.b.t. de gebouwde steiger over het water.

Uw project?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

offerte aanvragen