Over ons
Met Hart en Zeil
missie

Met Hart en Zeil

Samen met onze opdrachtgevers op een veilige en prettige manier de mooiste projecten bouwen. Het is onze missie die wij met Hart en Zeil uitvoeren, aangevuld met veel actuele kennis, 40 jaar aan ervaring en gezond verstand.
In onze bedrijfsvoering houden wij vier kernwaarden aan:

Betrokken

 • Flexibel naar uw wensen
 • Loyaliteit
 • Open
 • Bezoeken van de projectlocatie

Betrouwbaar

 • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
 • Verantwoordelijkheid nemen
 • Eerlijk zijn
 • Afspraken nakomen

Veiligheid

 • Bouwboeken bij de constructies
 • Statische berekeningen in eigen beheer
 • Veilige werkwijze tijdens op- en afbouw

Kwaliteit

 • Afwerking mag tijd kosten
 • De beste materialen gebruiken
 • Hoogwaardige projectvoorbereiding
 • Vakkundig personeel

Made in Bladel

Ons bedrijf is geworteld in de Kempen te Noord-Brabant. Daar voelen wij ons thuis en dat komt tot uiting in onze Brabantse no-nonsens cultuur.

van ham

Kenmerkend

Een aantal diensten waarin wij ons onderscheiden bevinden zich o.a. op het vlak van 3D- en technische tekeningen met statische berekeningen in eigen huis, ons eigen uitgebreide wagenpark, onze aandacht voor het milieu, onze 24-uursservice waardoor wij altijd voor u klaarstaan en een grote voorraad waardoor we u niet met lege handen achterlaten! Houd muispijl of vingertop op de afbeelding voor meer info...

3D

Schets, Ontwerp, 3D-visualisatie, statische berekeningen, bouw tekenen, veilgheid, transport, snelle op-en afbouw: wij hebben het allemaal IN huis...

statische berekeningen

Constructies worden statisch berekend door deskundige eigen constructeurs.

logistiek

Het inzetten van eigen vervoer door middel van trekkers, opleggers en bussen maakt ons snel en flexibel. Daarnaast bezitten wij een grote en diverse vloot heftrucks.

recyclen

De Pro-Track tegels zijn na hun levensduur goed te recyclen. Remopla vloerdelen zijn zelfs gemaakt van gerecycled kunststof.

24-uursservice

U kunt ons ook buiten de gebruikelijke uren bereiken en wij leveren niet enkel tijdens werkdagen maar eveneens in het gehele weekend. Snelle service, het hele jaar door!

grote voorraad

Wij hebben een enorme voorraad aan constructiemateriaal en vloeren. Zo beschikken we over zeer veel Layher-materiaal en ruim 10.000 m² aan kunststof vloerdelen waardoor we vrijwel altijd en snel kunnen leveren!

Wij waren op zoek naar een partner die verantwoordelijkheid wilde nemen voor het bouwen van de toren én de verankering met staalkabels en grondankers. Die hebben we via Van Ham Infra gevonden. Van Ham overzag het project snel . . .
Voor ons project Fietsparkeren Zuidelijk Stationsgebied Gouda waren wij op zoek naar een betrouwbare en (kosten)efficiënte oplossing in de vorm van een tijdelijke trap, zodat reizigers vroegtijdig gebruik konden maken van de faciliteiten . . .
We hadden een probleem betreft de bouw van onze garage en de karpervijver van de buren welke tot de erfgrens ligt. Hierdoor kon er geen gewone steiger staan. Vanaf het eerste telefonische contact is alles super voor ons geregeld . . .
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
Samenwerkingsorg. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Van Ham: erkende leerschool

Wij zijn een erkende leerschool t.b.v. de Samenwerkingsorg. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en Van Ham werken samen met de SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Daarnaast hebben verschillende HBO-studenten zowel de meewerk- als de afstudeerstage hier gelopen in de afgelopen jaren. Op deze manier willen wij Van Ham, maar ook zeker de stagiair helpen ontwikkelen.

Teamwork

Wij prijzen ons gelukkig dat we kunnen beschikken over een fantastisch en toegewijd team dat mét EN vóór elkaar werkt. Ons team bestaat uit vele deskundige en gemotiveerde leden die elke dag het beste proberen te brengen en u helpen om uw doelstellingen te verwezenlijken. Naast de vaste medewerkers hebben wij flexwerkers in dienst die ons assisteren in zeer drukke tijden.

van ham

samengevat

Zoals u op deze pagina al hebt kunnen lezen, zijn er vele facetten die samen onze kracht bepalen en weerspiegelen in de eindresultaten van onze opdrachtgevers. Onze drang naar perfectie, ons gemotiveerd en deskundig personeel en de oplossingen die wij bieden, lichten we er bij deze nog even uit. Daarnaast ondersteunen wij het initiatief Betaalme.nu.

perfect afgewerkt

Wij leveren een perfect afgewerkt product. Of het nu gaat om één trap, één brug of een compleet project van grote omvang waar alles door ons wordt verzorgd. Onze lat ligt hoog. Ook wat betreft veiligheid.

1

deskundig personeel

Ons personeel is bovendien gemotiveerd en heeft kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. We vormen een geolied team en werken samen aan de realisering van producten met optimale finishing.

2

altijd een oplossing

Mede dankzij jarenlange ervaring met Layher-constructies wat het mogelijk maakt te bouwen op elke ondergrond die u kunt bedenken, zelfs op water. Waar anderen afhaken gaat Van Ham Infra door!

3
Betaalme.nu

Van Ham Infra ondersteunt het initiatief Betaalme.nu

Wij hanteren voor al onze MKB leveranciers als uitgangspunt een betalingstermijn van 8 werkdagen en uiterlijk 30 dagen. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze toeleveranciers een financieel gezond bedrijf kunnen runnen en daarmee hun continuïteit kunnen vergroten en daarmee ook onze continuïteit kunnen versterken.

Van Ham Infra

Klanten & partners

Aannemersbedrijf P van Hulst BV
Coolen Aannemersbedrijf
Rijksvastgoedbedrijf
Cornelissen Aannemingsbedrijf
Bam
Den Ouden Groep
Hebouw
Mpac langen
ECR Nederland
Oktober
Eindhoven
Brabants Landschap
Buitink Technology
Roem van Yerseke
Van der Zanden
Van Gisbergen
Ronnie Goorman Timmerwerken
VGI Promatec Handling Systems
Votech
Boskalis