Bezig met laden...
Over ons
Met Hart en Zeil
missie

Met Hart en Zeil

Samen met onze opdrachtgevers op een veilige en prettige manier de mooiste events bouwen. Het is onze missie die wij met Hart en Zeil uitvoeren, aangevuld met veel actuele kennis, 40 jaar aan ervaring en gezond verstand.
In onze bedrijfsvoering houden wij vier kernwaarden aan:

Betrokken

 • Flexibel naar uw wensen
 • Loyaliteit
 • Open
 • Bezoeken van de projectlocatie

Betrouwbaar

 • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
 • Verantwoordelijkheid nemen
 • Eerlijk zijn
 • Afspraken nakomen

Veiligheid

 • Bouwboeken bij de constructies
 • Statische berekeningen in eigen beheer
 • Veilige werkwijze tijdens op- en afbouw
 • Zowel werknemers als vrijwilligers zijn verzekerd

Kwaliteit

 • Afwerking mag tijd kosten
 • De beste materialen gebruiken
 • Hoogwaardige projectvoorbereiding
 • Vakkundig Nederlands personeel

Made in Bladel

Ons bedrijf is geworteld in de Kempen te Noord-Brabant. Daar voelen wij ons thuis en dat komt ten uiting in onze Brabantse no-nonsens cultuur.

van ham

Kenmerkend

Een aantal diensten waarin wij ons onderscheiden bevinden zich o.a. op het vlak van 3D- en technische tekeningen met statische berekeningen in eigen huis, ons eigen uitgebreide wagenpark, onze aandacht voor het milieu, onze 24-uursservice waardoor wij altijd voor u klaarstaan en een grote voorraad waardoor we u niet met lege handen achterlaten! Houd muispijl of vingertop op de afbeelding voor meer info...

3D

Schets, Ontwerp, 3D-visualisatie, statische berekeningen, bouw tekenen, veilgheid, transport, snelle op-en afbouw: wij hebben het allemaal IN huis...

statische berekeningen

Constructies worden statisch berekend volgens de NPR 8020-51 EVENEMENTEN - PODIUMCONSTRUCTIES - BELASTINGEN EN CONSTRUCTIEVE UITGANGSPUNTEN!

logistiek

Het inzetten van eigen vervoer door middel van trekkers, opleggers en bussen maakt ons snel en flexibel. Daarnaast bezitten wij een grote en diverse vloot heftrucks.

recyclen

De Pro-Track tegels zijn na hun levensduur goed te recyclen. Remopla vloerdelen zijn zelfs gemaakt van gerecycled kunststof.

24-uursservice

U kunt ons ook buiten de gebruikelijke uren bereiken en wij leveren niet enkel tijdens werkdagen maar eveneens in het gehele weekend. Snelle service, het hele jaar door!

grote voorraad

Wij hebben een enorme voorraad aan constructiemateriaal en vloeren. Zo beschikken we over zeer veel Layher-materiaal en ruim 10.000 m² aan kunststof vloerdelen waardoor we vrijwel altijd en snel kunnen leveren!

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
Samenwerkingsorg. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Van Ham: erkende leerschool

Wij zijn een erkende leerschool t.b.v. de Samenwerkingsorg. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en Van Ham werken samen met de SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Daarnaast hebben verschillende HBO-studenten zowel de meewerk- als de afstudeerstage hier gelopen in de afgelopen jaren. Op deze manier willen wij Van Ham, maar ook zeker de stagiair helpen ontwikkelen.

Teamwork

Wij prijzen ons gelukkig dat we kunnen beschikken over een fantastisch en toegewijd team dat mét EN vóór elkaar werkt. Ons team bestaat uit vele deskundige en gemotiveerde leden die elke dag het beste proberen te brengen en u helpen om uw doelstellingen te verwezenlijken. Naast de vaste medewerkers hebben wij flexwerkers in dienst die ons assisteren tijdens de pieken in het festivalseizoen.

Aangesloten

Verenigingen

Hieronder de verenigingen waarbij Van Ham Infra is aangesloten. Met deze verenigingen willen wij evenementen naar een hoger en veiliger niveau tillen, waarbij ook aan het milieu gedacht wordt.

DNV


Det Norske Veritas is een onafhankelijke stichting met de doelstelling om leven, bezit en het milieu te beschermen. DNV gecertificeerde producten voldoen aan strenge eisen wat betreft veiligheid.

VVEM


De Vereniging Van Evenementen-Makers is een brancheorganisatie voor professionals in de evenementen-branche met als kenmerken kwaliteit, veiligheid en professionaliteit.

Tenten Verhuur Divisie


U kunt het beste gebruik maken van de diensten van een tenten-verhuurder van de TentenVerhuurDivisie. Deze branche-vereniging staat garant voor de kwaliteit van producten en diensten van aangesloten tentenverhuurders.

van ham

samengevat

Zoals u op deze pagina al hebt kunnen lezen, zijn er vele facetten die samen onze kracht bepalen en weerspiegelen in de eindresultaten van onze opdrachtgevers. Onze drang naar perfectie, ons gemotiveerd en deskundig personeel en de oplossingen die wij bieden, lichten we er bij deze nog even uit. Daarnaast ondersteunen wij het initiatief Betaalme.nu.

perfect afgewerkt

Wij leveren een perfect afgewerkt product. Of het nu gaat om één trap, één brug of een compleet project van grote omvang waar alles door ons wordt verzorgd. Onze lat ligt hoog. Ook wat betreft veiligheid.

1

deskundig personeel

Ons personeel is bovendien gemotiveerd en heeft kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. We vormen een geolied team en werken samen aan de realisering van producten met optimale finishing.

2

altijd een oplossing

Mede dankzij ervaring met verschillende tenttypen en Layher-constructies wat het mogelijk maakt overal te bouwen, zelfs op het water. Daar waar andere afhaken gaat Van Ham Infra door!

3
Betaalme.nu

Van Ham Infra ondersteunt het initiatief Betaalme.nu

Wij hanteren voor al onze MKB leveranciers als uitgangspunt een betalingstermijn van 8 werkdagen en uiterlijk 30 dagen. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze toeleveranciers een financieel gezond bedrijf kunnen runnen en daarmee hun continuïteit kunnen vergroten en daarmee ook onze continuïteit kunnen versterken.