projecten
kies

infrastructuurproject

tijdelijke hellingbaan fietsers tramstation
Rotterdam

Tijdelijke hellingbaan

P. & G. Hooghwerff wilde een tijdelijke 2,5 meter hoge hellingbaan bij een Rotterdamse tramhalte om fietsers toegang te geven tot het fietspad gedurende 20 weken.

Tijdelijke hellingbaan
uitkijkplatform maasbracht
Maasbracht

Uitkijkplatform

Een recent verzoek om een toegankelijk en aantrekkelijk uitkijkplatform in Maasbracht voor het publiek. De toren moet 6 meter hoog zijn en 5 jaar blijven staan, met ons als bouwers verantwoordelijk voor het onderhoud.

Uitkijkplatform
tijdelijk constructie voor containment
Meerveldhoven

Constructie containment

In opdracht van Clean service Hapert hebben wij een constructie voor containment geplaatst. Deze was nodig voor veilige asbestverwijdering bij Verzinkerij Meerveldhoven.

Constructie containment
afstempelen stamriool
Oss

Afstempelkarren stamriool

Voor de renovatie van een stamriool in een krappe ruimte hebben wij een passende maatwerkoplossing bedacht in de vorm van afstempelkarren.

Afstempelkarren riool
tijdelijke kabelbrug stroomkabels over weg
Belgiƫ

Tijdelijke kabelbrug

M.b.t. een nieuw te bouwen fabriek was een tijdelijke energieoplossing op maat nodig. Om hiervan geen hinder te hebben, werd een tijdelijke kabelbrug geplaatst.

Tijdelijke kabelbrug
tijdelijke fietspaden reduzum
Reduzum

Tijdelijke Fietspaden

Vanwege werkzaamheden aan een bestaand fietspad plaatsten we tijdelijke fietspaden zodat de gebruiker zo min mogelijk hinder ondervond i.c.m. een zo hoog mogelijk comfort.

Tijdelijke Fietspaden
tijdelijke brug met fietspad kws infra
KWS Infra

Tijdelijke brug met fietspad

Wegens werkzaamheden Windpark moesten fietsers en voetgangers gebruikmaken van een tijdelijk fietspad. Hiervoor is een tijdelijke brug met fietspad geplaatst.

Tijdelijke brug met fietspad
tijdelijke draaibare pontonbrug brugbaan den helder
Den Helder

Brug - fietsers en voetgangers

Na 50 jaar trouwe dienst was de Van Kinsbergenbrug in Den Helder toe aan groot onderhoud. Van Ham Infra mocht zorgdragen voor een tijdelijke brug voor fietsers en voetgangers.

Tijdelijke brug
overkapping ir. ottenbad eindhoven
Eindhoven

Overkapping

Vanwege de International Swimming League (ISL) plaatste Van Ham Infra een overkapping t.b.v. het buitenbad van het Ir. Ottenbad in Eindhoven.

Tijdelijke overkapping
tijdelijke entree gebouw amsterdam
Amsterdam

Tijdelijke Entree

M.b.t. het toegankelijk houden van onder meer het ING Bankgebouw, hebben wij in opdracht van Boskalis, een rolstoel-toegankelijke hellingbaan mogen bouwen.

Tijdelijke Entree
Meettoren natuurgebied Kootwijk
Kootwijk

Meettoren

Voor Wageningen University & Research bouwde Van Ham Infra een meettoren midden in de bossen van Kootwijk van maar liefst 37 meter hoog.

Meettoren
Verbouwing station Gouda
Gouda

Verbouwing Gouda

In verband met de verbouwing van Station Gouda heeft Van Ham Infra een tijdelijke trap geplaatst t.b.v. een fietsenstalling. I.v.m. de stabiliteit is extra ballast toegevoegd.

Tijdelijke trap
reusel nooddeurportaal
Valkenswaard

Bouwsteiger

Voor het optrekken van een bakstenen garagemuur voor de familie Fiers in Valkenswaard bouwde Vam Ham Infra tijdelijke infrastructuur in de vorm van een steiger.

Bouwsteiger
Ashtonia Zeist
Roermond

Hellingbaan

In opdracht van Den Ouden Aannemingsbedrijf bv bouwde Van Ham Infra een hellingbaan t.b.v. een tijdelijke invalide-oprit naar een perron op Busstation Roermond.

Hellingbaan
reusel nooddeurportaal
Reusel

Nooddeurportaal

Ten bate van het 100 jarig jubileum van Muziekvereniging Concordia bouwde Van Ham Tijdelijk Infra een nooddeurportaal in opdracht van Totaal Events in Sporthuis Reusel.

Nooddeurportaal