projecten
projectdetails

Portaal Reusel

Portaal Roermond
Reusel

Nooddeurportaal

Ten bate van het 100 jarig jubileum van Muziekvereniging Concordia bouwde Van Ham Tijdelijk Infra een nooddeurportaal in opdracht van Totaal Events in Sporthuis Reusel.

infra-vraag

Er werd gevraagd om extra nooduitgang-capaciteit te creëren in een sporthal. Enige mogelijkheid was een roldeur van 3 meter breed. Tevens moest de roldeur ‘s nachts gewoon dicht kunnen in verband met de techniek en het instrumentarium dat in de hal aanwezig bleef. Voorts moest er ruimte zijn om een hoeveelheid stroomkabels door de roldeur naar binnen te brengen.

plan

Wij ontwierpen een nooddeurportaal bestaande uit twee standalone nooddeuren met een werkende breedte van 1,15 meter per deur. De kozijnen werden gemonteerd middels een minimale Layher-constructie in de deuropening, juist vóór de roldeur. De randen werden van Underlayment stroken voorzien en er werd een uitsparing gemaakt voor stroomkabels.

materialen

  • Maatwerkconstructie
  • Nooddeurportaal 3 mx3,2 m
  • 2,3 strekkende m extra nooduitgangvoorziening
  • Afwerking d.m.v. Underlayment
  • 2x nooduitgang verlichting inclusief bekabeling
meer info over nooddeuren

Bekijk de productpagina tijdelijke nooddeur of neem direct contact met ons op. Wij kijken graag zonder enige verplichting samen met u wat we voor u kunnen betekenen.